69,00 €
En stock
SKU
HACB166
aucun
Ce hamac suspendu Trinidad Izmir est extrêmement confortable et grâce à ses ravissantes couleurs, il est un véritable atout pour votre salon, par exemple ! Mais il aura une allure tout aussi bonne dans votre jardin !
Commandé avant 16h00, expédié aujourd'hui

Hamac Suspendu 1 Personne Trinidad Izmir

Principales caractéristiques
Marque 123 Hammock
Modèle 1 personne
Poids 1 kg
Couleur Multicolore
Sac de rangement Non
Capacité de charge 120 kg
Matériau Polycotton
Barre Oui
Longueur de la barre 100 cm
Longueur de la toile 160 cm
Largeur de la toile 120 cm
Hauteur de suspension minimale 200 cm

Description du produit

Un hamac suspendu ? Un hamac ? Nous les avons tous. Ce hamac suspendu Trinidad Izmir est un des hamacs suspendus les spacieux de 123Hammocks. Son confort est comparable à un hamac suspendu en 100% coton, mais l'étoffe est seulement composée de 35% de coton. Les 65% restants sont en polyester. Cela coche plusieurs cases en un coup : Écologique (moins de pesticides utilisés pour la production de coton), agréable pour le portemonnaie (prix relativement bas) et disponible dans diverses couleurs estivales !

Bref : Un hamac suspendu qui est un pur plaisir !

Étoffe : 65% polyester, 35% coton

Vrolijke hangstoelen van 123 Hammock

Een prachtige hangstoel van het merk 123 Hammock. Deze hangstoel is er in vele vrolijke kleuren. Kom maar op met de zomer!

De hangstoel is samengesteld van 65% speciaal bewerkt polyester en 35% katoen. Doordat er polyester wordt toegevoegd aan het katoen, is de productie ervan veel minder schadelijk voor het milieu. Katoen moet namelijk met pesticiden worden bespoten.

En toch zit deze hangstoel net zo lekker als een hangstoel van 100% katoen. Ook zorgt het polyester dat de hangstoel minder uitrekt en beter bestand is tegen een regenbui.


Eenpersoons of lounger?

Wij adviseren om bij twijfel altijd voor de grotere hangstoel te gaan. In een grotere hangstoel kan je op meer manieren in gaan liggen. Dit zorgt er ook voor dat je wat makkelijker kan verzitten.


Net een beetje goedkoper

Wanneer je op zoek bent naar een relatief goedkope hangstoel maar die toch een goede kwaliteit heeft, is 123 Hammock de beste keus. Doordat we deze hangstoelen in grote volumes inkopen kunnen we de 123 Hammock hangmatten aanbieden tot 10 euro goedkoper dan de gelijkwaardige hangmatten van La Siesta en Amazonas.

Wil je echt een kwaliteitshangmat die eerlijk geproduceerd en super mooi afwerkt is? Kies dan voor Tropilex. Tropilex hangmatten zijn iets duurder maar zijn kwalitatief het geld meer dan waard.


Een hangstoelstandaard erbij?

Voor elke hangmat hebben wij een bijpassende standaard.

Bij ons krijg je een leuke combinatie korting wanneer je een hangstoel met hangstoelstandaard besteld. Kijk op de productpagina van een willekeurige hangstoel voor de combi-deals.

Avez-vous des questions ?

Noelle Dubois

Hotline de HamacStore

A stand for your hammock

Avis

Avis

Rédigez votre propre commentaire
Votre avis :Hamac Suspendu 1 Personne Trinidad Izmir
Your opinion