79,00 €
En stock
SKU
HACC200
aucun
Le hamac suspendu Tropical Raspberry est vraiment magnifique avec toutes ces couleurs. En plus, ce hamac suspendu est incroyablement confortable, entre autres grâce à son repose-pieds compris !
Commandé avant 16h00, expédié aujourd'hui

Hamac Suspendu 1 Personne Tropical Raspberry Lounge

Principales caractéristiques
Marque 123 Hammock
Modèle 1 personne
Poids 2 kg
Couleur Multicolore
Sac de rangement Non
Capacité de charge 120 kg
Matériau Coton
Barre Oui
Longueur de la barre 130 cm
Longueur de la toile 170 cm
Largeur de la toile 130 cm
Hauteur de suspension minimale 220 cm

Description du produit

Le hamac suspendu Tropical Raspberry est un magnifique hamac suspendu de la marque 123Hammocks. Ce hamac suspendu vous procure la sensation de chaise longue, que vous attendez d'un hamac suspendu. Le hamac suspendu est fabriqué à 100% en coton, ce qui vous garantit une assise très confortable. Le repose-pieds compris en fait un véritable délice d'assise. À juste titre un Tropical ! Nous sommes des fans !

Que la détente commence !

Étoffe : 100% coton

Vrolijke hangstoelen van 123 Hammock

Een prachtige hangstoel van het merk 123 Hammock. Deze hangstoel is er in vele vrolijke kleuren. Kom maar op met de zomer!

De hangstoel is samengesteld van 65% speciaal bewerkt polyester en 35% katoen. Doordat er polyester wordt toegevoegd aan het katoen, is de productie ervan veel minder schadelijk voor het milieu. Katoen moet namelijk met pesticiden worden bespoten.

En toch zit deze hangstoel net zo lekker als een hangstoel van 100% katoen. Ook zorgt het polyester dat de hangstoel minder uitrekt en beter bestand is tegen een regenbui.


Eenpersoons of lounger?

Wij adviseren om bij twijfel altijd voor de grotere hangstoel te gaan. In een grotere hangstoel kan je op meer manieren in gaan liggen. Dit zorgt er ook voor dat je wat makkelijker kan verzitten.


Net een beetje goedkoper

Wanneer je op zoek bent naar een relatief goedkope hangstoel maar die toch een goede kwaliteit heeft, is 123 Hammock de beste keus. Doordat we deze hangstoelen in grote volumes inkopen kunnen we de 123 Hammock hangmatten aanbieden tot 10 euro goedkoper dan de gelijkwaardige hangmatten van La Siesta en Amazonas.

Wil je echt een kwaliteitshangmat die eerlijk geproduceerd en super mooi afwerkt is? Kies dan voor Tropilex. Tropilex hangmatten zijn iets duurder maar zijn kwalitatief het geld meer dan waard.


Een hangstoelstandaard erbij?

Voor elke hangmat hebben wij een bijpassende standaard.

Bij ons krijg je een leuke combinatie korting wanneer je een hangstoel met hangstoelstandaard besteld. Kijk op de productpagina van een willekeurige hangstoel voor de combi-deals.

Avez-vous des questions ?

Noelle Dubois

Hotline de HamacStore

A stand for your hammock

Avis

Avis

Rédigez votre propre commentaire
Votre avis :Hamac Suspendu 1 Personne Tropical Raspberry Lounge
Your opinion